ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θα ενσωματωθεί με προσοχή ο Λουτσιάνο

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουτσιάνο Νέβες θα ενταχθεί σταδιακά στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού και δύσκολα θα προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια στη διάρκεια του Μαρτίου. Παρών με ΑΕΚ ο Μυστακίδης.

Ο Λουτσιάνο συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα (26/2), αλλά η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους αργεί ακόμα. Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις προσδιορίζεται σε τρεις εβδομάδες, αν και όλα θα εξαρτηθούν από την ενσωμάτωση του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις.

Ακόμα, ο Λουτσιάνο δεν γυμνάζεται σε φουλ ένταση και αποφεύγει τις επικίνδυνες ασκήσεις, ενώ πρέπει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση του. Φυσιολογικά, ο Λουτσιάνο θα έπαιζε στα τέλη Μαρτίου, όμως τότε η Superleague θα διακοπεί λόγω της ημερομηνίας της FIFA για διεθνείς φιλικούς αγώνες.

Επομένως, ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο την Κυριακή 1 Απριλίου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής. Ο Βραζιλιάνος θα προλάβει τέσσερα ματς μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και για αυτό, το ιατρικό επιτελείο εστιάζει στη σωστή ένταξη του.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Μυστακίδης συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αθήνα και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, την Κυριακή 18 Μαρτίου για την 26η αγωνιστική. Ο 23χρονος επιθετικός θα προσπαθήσει να επανέρθει πιο σύντομα, αφού θέλει να αγωνιστεί όσο το δυνατό περισσότερο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ