ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θ. Γιαννακόπουλος: "Πρέπει να γίνει ξανά μεγάλος ο Παναθηναϊκός"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΟΚ και μίλησε στους δημοσιογράφους για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε το απόγεμα της Τετάρτης στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δει το ματς με τον ΠΑΟΚ και πριν την έναρξη του μίλησε σε δημοσιογράφους έξω από το γήπεδο για τις εξελίξεις στον ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο ο οποίος πρόσφερε στη μάνα του λόχου για πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει ξανά μεγάλος και όποιος μπορεί να σταθεί κοντά του. Σύμφωνα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο αυτός μπορεί να είναι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και πολλοί ακόμα.

Χαρακτηριστικά είπε:

" Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μεγάλος. Όπως ήταν για δεκαετίες ολόκληρες, για να μην πω για μία εκατονταετία! Πρέπει να γίνει ό,τι χρειάζεται στον Ερασιτέχνη. Όποιος μπορεί να σταθεί κοντά του, πρέπει να το κάνει! Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά έχω δώσει την ψυχή μου και το μυαλό μου για τον Παναθηναϊκό. Αυτοί που διοικούν τον Παναθηναϊκό, πρέπει να βρουν τις λύσεις.

Εγώ, με τίποτα δεν μπορώ να βγω ξανά μπροστά. Ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα, για 35 ολόκληρα χρόνια. Να βρεθεί τώρα ένας Παναθηναϊκός, καλός, κατάλληλος, να πάρει τον σύλλογο και να τον πάει μπροστά. Πονάω με τον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος), πολλοί μπορούν να ηγηθούν. «Εμείς, με τον Παύλο, πήραμε το μπάσκετ, βάλαμε 250 εκατομμύρια και πήραμε έξι Ευρωλίγκες. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, φτάνει. Και ούτε κατά διάνοια δεν τα πήραμε πίσω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ