ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θ. Δημόπουλος: "Δεν είναι ανόητος ο Αλαφούζος"

Θ. Δημόπουλος: "Δεν είναι ανόητος ο Αλαφούζος"
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Δημόπουλος τόνισε ότι ο Αναστασίου πρέπει να κριθεί όταν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Εσιέν.

Ο Θανάσης Δημόπουλος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κρύβει τα λόγια του. Το ίδιο έκανε και αφού του ζητήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Πανελευσινιακού τόνισε ότι ο Αναστασίου πρέπει να κριθεί αφότου έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που αποκτήθηκαν.

Αρχικά σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα είπε: "Όταν δέχεσαι κόκκινη στο 7ο λεπτό το παιχνίδι χαλάει. Φαίνεται ότι το είχα πάρει πατριωτικά ο διαιτητής. Εμείς δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Το παλέψαμε μέχρι το 30 από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός και πιο έτοιμος είναι και ποιότητα έχει. Συνολικά πιστεύω η ομάδα θα συνέλθει και θα βρει τα πατήματα της".

Για τον Εσιέν και την εικόνα του στο φιλικό σχολίασε: "Γεμίζει τον χώρο ευθύνης του. Αλλάζει γρήγορα και σίγουρα την μπάλα. Παίζει κάθετα και βέβαια ο άνθρωπος ξέρει μπάλα. Όταν στα αμυντικά χαφ έχεις έναν παίκτη που ξέρει μπάλα το μόνο που περιμένεις είναι το πότε θα είναι έτοιμος. Σήμερα παίζοντας 90 λεπτά δεν αργεί αυτή η ημέρα".

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για τον Αναστασίου δήλωσε: "Δεν ξέρω και εσείς και ο κόσμος γιατί το έχετε πάρει τόσο ανάποδα. Ο Αναστασίου έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια και νομίζω ότι για αυτή τη χρονιά πρέπει να κριθεί όταν παίξουν ή τεθούν στη διάθεση του οι παίκτες που αποκτήθηκαν για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ο Αλαφούζος προφανώς δεν είναι ανόητος να του κάνει τριετές συμβόλαιο. Γνωρίζει ότι ο προπονητής θέλει στήριξη γιατί έχει παρουσιάσει έργο στον Παναθηναϊκό".

Λάμπρου: "Ονειρικό να σκοράρεις στο ντεμπούτο σου"

Από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού εκείνος που μίλησε ήταν ο Λάμπρου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού σκόραρε στο ντεμπούτο του με εξαιρετικό τρόπο και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό του.

"Είναι ό,τι καλύτερο στο πρώτο σου παιχνίδι να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι και να πετύχεις γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι συνεχώς καλύτερος. Και να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα το επίπεδο της πρώτης ομάδας είναι διαφορετικό, αλλά προπονούμαι σε αυτό το επίπεδο και θα δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ για να πάρω την ευκαιρία και να δείξω ότι αξίζω να είμαι σε αυτήν την ομάδα", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ