ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τη Δευτέρα οι συζητήσεις για τον Αναστασίου

Τη Δευτέρα οι συζητήσεις για τον Αναστασίου
INTIME SPORTS

Καθοριστική η Δευτέρα (14/9) στον Παναθηναϊκό αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στην ομάδα. Συνάντηση Αλαφούζου - Φύσσα - Βόκολου με τον ίδιο τον προπονητή.

Η ήττα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο έχει προκαλέσει τριγμούς στο "στρατόπεδο" του "τριφυλλιού". Το 1-0 στην Πλατεία έδειξε πως οι "πράσινοι" δεν είναι στο σωστό δρόμο. Το αποτέλεσμα της Κυριακής (13/9) είναι δεδομένο πως αυξάνει την πίεση στον προπονητή Γιάννη Αναστασίου.

Μια πίεση που είχε αρχίσει να ασκείται αρχικά από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, από τη Μπριζ, και κυρίως από τη συνέχεια του Europa League, από τη Γκαμπάλα. Και όσα είχαν ακολουθήσει τόσο μετά το παιχνίδι στη Λεωφόρο, όσο και κατά την επίσκεψη των οπαδών στο "Γ. Καλαφάτης", οι οποίοι είχαν ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Αναστασίου.

Το κλίμα για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού είναι βαρύ. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί, επεσήμανε: "Αν είναι να πω ή να σκεφτώ κάτι, πρώτα θα το μάθουν αυτοί που πρέπει και δεν θα μιλήσω δημοσίως".

Καθοριστική για το μέλλον του Αναστασίου αναμένεται να είναι η συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα (14/9) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τάκης Φύσσα, ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος και φυσικά ο Γιάννης Αναστασίου όπου θα συζητηθεί το νέο "κάζο" και τι γίνεται από εδώ και στο εξής. Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη αγωνιστική της Super League, η 4η, είναι εμβόλιμη. Θα γίνει την Τρίτη (22/9) και Τετάρτη (23/9).

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό, ένα σταυροδρόμι ιδιαιτέρως κρίσιμο για τους "πράσινους", διότι πλέον για την ομάδα έχει απομείνει μονάχα το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Η διοίκηση καλείται σε αυτή τη συγκυρία να αποφασίσει πώς θα κινηθεί από εδώ και στο εξής. Εάν, δηλαδή, δείξει για μια ακόμα φορά τη στήριξή της στον Γιάννη Αναστασίου ή προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Σημειώνεται ότι ο 42χρονος τεχνικός έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ