Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει του Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ

Μολέντο, Κουλούρης

Τη Δευτέρα ξεκαθαρίζει του Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ

Άνθρωπος της Ιντερνασιονάλ βρίσκεται από το Σάββατο στην Ελλάδα και είχε μια πρώτη επαφή με τους πράσινους το Σάββατο. Νέο ραντεβού την Δευτέρα.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της αποχώρησης του Μολέντο από τον Παναθηναϊκό με πρώτο και αδιαφιλονίκητο πλέον φαβορί, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, την Ιντερνασιονάλ.

Άνθρωπος της ομάδας της Βραζιλίας βρίσκεται από το Σάββατο στην Ελλάδα προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους πράσινους και να υπάρξει οριστική κατάληξη για τον επαναπατρισμό του 30χρονου στόπερ.

Στην διάρκεια του Σαββάτου μάλιστα υπήρξε μια πρώτη επαφή και με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ενώ το καθοριστικό ραντεβού αναμένεται να γίνει την Δευτέρα.

Πριν απ' αυτό όμως στο τριφύλλι θα κάνουν μια τελευταία κουβέντα και με τον Μολέντο προκειμένου να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν ή να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν από την αποχώρηση του γλιτώνοντας για παράδειγμα κάποια χρήματα που του οφείλονται.

Την Δευτέρα όμως θα υπάρξει η τελική και οριστική επαφή και πάλι με την Ιντερνασιονάλ και το θέμα του επαναπατρισμού του από τώρα ή μη αναμένεται να λάβει οριστικά τέλος.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24