ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τετ-α-τετ Ουζουνίδη με Βλαχοδήμο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την πρώτη τους κουβέντα μετά τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μπενφίκα είχαν οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τον Έλληνα γκολκίπερ να του λέει πως θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, μετά το ταξίδι του στην Πορτογαλία προκειμένου να ρυθμίσει τις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την Μπενφίκα, αφού θα ανήκει πλέον στους Λουζιτανούς.

Με την επιστροφή του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, σύμφωνα με τη "Live Sport" είχε μαζί του συνάντηση ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του παίκτη από 'δω και πέρα.

Ο 23χρονος γκολκίπερ ξεκαθάρισε στον Έλληνα τεχνικό πως για όσο καιρό θα είναι στον Παναθηναϊκό, θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας και θα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για την φανέλα με το "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ