ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεστ για Σάντσεθ, Λουντ στον Παναθηναϊκό

Τεστ για Σάντσεθ, Λουντ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Την Τετάρτη το απόγευμα ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα φιλικό με χαρακτήρα προπόνησης αντιμετωπίζοντας την Αργυρούπολη με τον Γιάννη Αναστασίου να δοκιμάζει τον Ισπανό αμυντικό θέλοντας να βρει τον ρυθμό του. Τσεκάρει και τους νεαρούς επαγγελματίες.

Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει την Τετάρτη (30/9) το απόγευμα στο "Γ. Καλαφάτης" ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν την ομάδα της Αργυρούπολης σε μια προσπάθεια του Γιάννη Αναστασίου να δώσει ρυθμό στον Σάντσεθ ενόψει της συνέχειας και να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Επίσης είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί και ο Λουντ ο οποίος έχει ένα μήνα να παίξει σε ματς των πράσινων καθώς φυσικά και ο Κλωναρίδης.

Παράλληλα ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και τους έξι από τους οχτώ νεαρούς επαγγελματίες που αγωνίζονται με την U20. Όπως ανακοινώθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Σάμιο, οι Νιούμαν, Τζανουλίνος, Στάικος, Λάμπρου, Μαυρομάτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρέπει να βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο στις 4.00μ.μ. καθώς θα δώσουν το παρών στη φιλική αναμέτρηση. Δεν θα παίξουν οι Ανδρέου και Ευαγγέλου που είναι τραυματίες.

Δεν αποκλείεται να παίξει και ο Νίνης

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να αγωνιστεί στο φιλικό και ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής μέσος θα πάει το πρωί "Γ. Καλαφάτης" προκειμένου να πάρει μέρος στην προπόνηση και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις τότε και μετά φυσικά από συνεννόηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού μπορεί να αγωνιστεί το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ