Τέλος Οκτωβρίου οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και εκπρόσωποι πιστωτών έλαβαν ενημέρωση από τον Γιάννη Αλαφούζο για την χρηματοδότηση στην ΠΑΕ.

Η "ομίχλη" που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού και τα ήξεις - αφίξεις του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, έχουν δημιουργήσει ερωτηματικά σε όλους. Ειδικότερα, όσοι έχουν εκκρεμότητες με την ΠΑΕ νιώθουν μεγαλύτερη ανησυχία για το οικονομικό.

Τις τελευταίες ημέρες, δικηγόροι ποδοσφαιριστών και προπονητών και εκπρόσωποι πιστωτών προσπαθούν να μάθουν νεότερα από τον Γιάννη Αλαφούζο ή από το περιβάλλον του. Κυρίως για τους διακανονισμούς που έχουν συνάψει, αφού είναι γεγονός ότι από τον Ιούλιο οι πληρωμές έχουν ομαλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Το θετικό είναι ότι ο Αλαφούζος δεν αποφεύγει τις απαντήσεις και δίνει διαβεβαιώσεις ότι τα συμφωνηθέντα θα τηρηθούν. Οι συνεργάτες του εφοπλιστή επισημαίνουν στους συνομιλητές τους ότι θα καταβληθούν χρήματα στο τέλος Οκτωβρίου, αλλά όχι νωρίτερα για λόγους ρευστότητας.

Ανάλογη ενημέρωση έχουν για τη χρηματοδότηση και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ. Τη Δευτέρα (15/10) επισκέφτηκαν τον Αλαφούζο στο γραφείο του στο ΣΚΑΪ και έθεσαν επί τάπητος τον προγραμματισμό μέχρι τις 31/10. Ο Αλαφούζος ήταν καθησυχαστικός ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα, αλλά τους εξήγησε ότι στην παρούσα φάση, δεν θα βάλει χρήματα.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.