ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Λεντέσμα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός καθώς το συμβόλαιο του Κριστιάν Λεντέσμα με το τριφύλλι λύθηκε και ο Αργεντινός είναι ο πρώτος που αποχωρεί από το τριφύλλι.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει πιάσει δουλειά και το πρώτο πράγμα που "τρέχει" είναι οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ενόψει της συνέχειας.

Ο πρώτος εξ αυτών ο Κριστιάν Λεντέσμα με τον Αργεντινό επιθετικό να λύνει το συμβόλαιο του με την πράσινη ΠΑΕ όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός λίγη ώρα αργότερα μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr ότι απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μέσου βρέθηκε στην Ελλάδα, συζήτησε με τον νυν τεχνικό διευθυντή και η λύση της συμφωνίας δεν άργησε να έρθει με τον Λεντέσμα να αποχωρεί έξι μήνες μετά την άφιξη του στο τριφύλλι.

Ο 34χρονος άσος έχει επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται και έβλεπε ότι αυτό δεν θα γινόταν στους πράσινους και σε αντίθεση με άλλους ποδοσφαιριστές έχοντας στα χέρια του και την πρόταση της Πεσκάρα δεν ήθελε να μείνει και να "καθίσει" πάνω στο συμβόλαιο του. Οπότε μετά την διαπραγμάτευση που έγινε με τον "Λύμπε" έλυσε το συμβόλαιο του με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα τη λύση της συνεργασίας ευχαριστώντας τον Αργεντινό για την προσφορά του και την επαγγελματική του στάση.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ.

Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ