ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελική ευθεία για Βέργο και Καμπετσή στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βέργος EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί να τελειώσει με τις υποθέσεις του Αργύρη Καμπετσή και του Νίκου Βέργου και μετά θα ασχοληθεί με την απόκτηση του ξένου επιθετικού.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά, απόρροια των περιορισμών στις μεταγραφές, του χαμηλού μπάτζετ, αλλά και των δισταγμών που έχουν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης για κάποιες περιπτώσεις. Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής δεν μπορούν να χρονοτριβήσουν άλλο και πρέπει να κάνουν τις επιλογές τους, αφού η θερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της.

Ο σκοπός του Νίκου Νταμπίζα είναι να κλείσει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου τις υποθέσεις του Αργύρη Καμπετσή και του Νίκου Βέργου, ώστε στη συνέχεια να αφοσιωθεί στον ξένο στράικερ. Ο Καμπετσής βρίσκεται στην Αθήνα, όπως σας αποκάλυψε το Sport24.gr και συζητά με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και για την αμοιβή του. Η Ντόρτμουντ δεν φαίνεται πως αποτελεί εμπόδιο στην παρούσα φάση και ο 19χρονος επιθετικός έχει αρκετές πιθανότητες να φορέσει τα πράσινα.

Αναφορικά με τον Νίκο Βέργο, έχει παρατηρηθεί στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις. Ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για το ποσοστό των δικαιωμάτων που θα διατηρήσει ο Ολυμπιακός και οι παράγοντες του συνεχίζουν τις επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα. Επιπλέον, υπάρχουν μερικοί όροι προς διευκρίνιση που οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει. Ο Βέργος παρακολουθεί τις συζητήσεις και πιέζει για να τελειώσει η μεταγραφή, αφού επιθυμεί να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, δεν έχει αλλάξει κάτι για το βασικό «εννιάρι» που θα αποκτηθεί. Οι εξελίξεις έχουν πάρει μετάθεση για το τέλος Αυγούστου και προς το παρόν, ο Νταμπίζας και ο Δώνης καταρτίζουν τη λίστα τους. Πράγματι, ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός Κριστιάν Λόπεζ έχει προταθεί και είναι μέσα στους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι περισσότερο. Ο Νταμπίζας θα προσπαθήσει να κλείσει τον εκλεκτό στη σωστή τιμή, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο και ίσως αναγκαστεί να στραφεί στο «παράθυρο» του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προτάθηκε και αρέσει σε Νταμπίζα-Δώνη ο Κρίστιαν Λόπεθ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ