ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελικά... στο δικαστήριο ΠΑΟ - Ταυλαρίδης

Τελικά... στο δικαστήριο ΠΑΟ - Ταυλαρίδης
Στάθης Ταυλαρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ούτε σήμερα επήλθε συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του δικηγόρου του Στάθη Ταυλαρίδη. Αποτέλεσμα; Αύριο το μεσημέρι εκδικάζεται η προσφυγή του, μικρά τα περιθώρια για συμβιβασμό.

Ούτε το θέμα του Τελάντερ έχει λυθεί, ούτε το θέμα του Εσιέν, ούτε του Βέμερ. Προσφυγή έκανε και ο Σεμπαστιάν Λέτο για δεδουλευμένα + εφορία και τελικά λύση δεν έχει βρεθεί ούτε με τον Στάθη Ταυλαρίδη για τον Παναθηναϊκό!

Η πλευρά του παίκτη δεν συμφώνησε ούτε σήμερα με τους διοικούντες την ΠΑΕ για το θέμα της εφορίας που έχει πληρώσει από την τσέπη του ο Ταυλαρίδης (70.000 ευρώ) κι αν δεν αλλάξει κάτι αύριο το πρωί, η υπόθεση της προσφυγής του πρώην στόπερ του Τριφυλλιού θα εκδικαστεί στις 15.00 το μεσημέρι στην ΕΠΟ. Τα περιθώρια συμβιβασμού είναι ελάχιστα, αλλά ας μην αποκλείσουμε το μικρό αυτό ενδεχόμενο σε νεότερη επικοινωνία των δύο πλευρών αύριο (Τετάρτη, 11/10), προτού φτάσουν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η πλευρά του Ταυλαρίδη έχει συμφωνήσει για τον διακανονισμού του... διακανονισμού σε τρεις δόσεις (10.000+10.000 + 20.000 ευρώ) υπό την προϋπόθεση της δέσμευσης από την πλευρά της ΠΑΕ για την καταβολή του φόρου που έχει ο ίδιος πληρώσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ