ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελευταίες προσπάθειες για τον επιθετικό

Τελευταίες προσπάθειες για τον επιθετικό

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάνει τις ενέργειες του για την απόκτηση ενός στράικερ. Για πρόταση στον Εντουάρντο γράφουν οι Κροάτες.

Η προθεσμία για την απόκτηση ελεύθερων ποδοσφαιριστών λήγει σε τέσσερις ημέρες και ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπαθεί να πετύχει μία καλή συμφωνία.

Η προτεραιότητα του αφορά στην απόκτηση ενός επιθετικού, όμως τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει τον ποδοσφαιριστή που θέλει, σε προσιτή τιμή.

Ο Μουνίρ Ελ Χαμνταουΐ δείχνει η πρώτη επιλογή, αφού είχε αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι πριν 10 ημέρες, είναι αποτελεσματικός στην περιοχή και έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο.

Ο 32χρονος Μαροκινός με το ολλανδικό διαβατήριο έχει προσιτό κασέ και ήδη, διεξάγονται επαφές με τον ατζέντη του για να διερευνηθεί η προοπτική της συνεργασίας.

Επίσης, η κροατική ιστοσελίδα "index.hr" ισχυρίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον 34χρονο Βραζιλιάνο με κροατική υπηκοότητα, Εντουάρντο ντα Σίλβα, αλλά αυτός δεν δελεάζεται λόγω του οικονομικού και προτιμά να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή. Επιπλέον, εδώ και ένα χρόνο δεν έχει ομάδα.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η μάχη για τα playoffs
"Κόπηκε στα ιατρικά ο Βάθκεθ"
ΤΟ GPS του Παναθηναϊκού στο "Βοσκοτόπι"
Δεν παίζει με τον Αστέρα ο Τελάντερ που έχει τράβηγμα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ