ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελειώνει του Καμπετσή, δυσκολεύει του Βέργου στον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γερμανία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή ενώ την ίδια ώρα δυσκολεύει η περίπτωση του Βέργου.

Για περισσότερο από ενάμιση μήνα ο Αργύρης Καμπετσής αποτελεί εκ των βασικών στόχων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της επίθεσης και ιδίως για το νεαρό φορ που θα έρθει και θα μπορεί να προσφέρει σε δυο θέσεις, τόσο ως ενιάρι, όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Όπως όλα δείχνουν πλέον το θέμα του 19χρονου φορ έχει μπει στην τελική του ευθεία, για αυτό άλλωστε βρέθηκε και στην Αθήνα όπως διαβάσατε από το Sport24.gr, και τα επόμενα δυο ή τρία 24ώρα θα έχει τελειώσει θετικά ή αρνητικά για τον Παναθηναϊκό με τις πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή να είναι υπέρ των πράσινων.

Πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γερμανία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες έκανε νέα πρόταση στην Ντόρτμουντ προκειμένου να αφήσει ελεύθερο το νεαρό ποδοσφαιριστή και το τριφύλλι είναι εν αναμονή της απάντησης των Γερμανών. Να σημειώσουμε ότι πάντα μιλάμε για αγορά του ποδοσφαιριστή με τη Ντόρτμουντ να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης κοντά στο 30%.

Αντίθετα με την περίπτωση του Καμπετσή οι πληροφορίες για τον Βέργο αναφέρουν πως η συγκεκριμένη περίπτωση δυσκολεύει και ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο πρόθυμος, όσο ήταν τις προηγούμενες μέρες. για να αφήσει ελεύθερο τον 22χρονο φορ χωρίς κάποιον όρο που να του επιτρέπει να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Αυτό ισχυρίζονται τουλάχιστον στο Ρέντη αλλά στο τριφύλλι θα περιμένουν 2-3 μέρες να δουν πως θα εξελιχθεί και η συγκεκριμένη υπόθεση και αν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί η "χρυσή τομή".

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΠΟΚΑΝΙ

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως άμεση ήταν η διάψευση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη περίπτωση του Μποκανί που ναι μεν είναι ελεύθερος αλλά η υπέρβαση που θα έπρεπε να γίνει για να έρθει ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα χαρακτηριζόταν τρελή.

Ναι μεν στον Παναθηναϊκό ψάχνουν για κάποιον έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι και αρκετά γνωστός όχι όμως σε αυτά τα επίπεδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ