ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος με τον Ολυμπιακό"

Τελάντερ: "Θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ με δηλώσεις τους σε ιστοσελίδα της Δανίας υποστήριξε πως θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ θεωρεί ότι οι πράσινοι μπορούν να ανταγωνιστούν μέχρι τέλους τον "αιώνιο" αντίπαλο στην μάχη του τίτλου.

Ικανοποιημένος για την έως τώρα παρουσία του στον Παναθηναϊκό και ανυπόμονος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη Δανία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα "NORDJYSKE Medier" ο Ράσμους Τελάντερ.

Ο Δανός αμυντικός του τριφυλλιού μίλησε για το ντεμπούτο του, το γκολ με την Ξάνθη αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι για το οποίο θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να είναι στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Και η κοπέλα μου είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ...".

Για το ντεμπούτο του με τον Λεβαδειακό:
"Πήγε όπως ήλπιζα να πάει. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και το σημαντικό ήταν ότι κρατήσαμε το μηδέν".

Για το ματς με την Ξάνθη και το γκολ του:
"Κερδίσαμε με δικό μου γκολ στο 83' και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Με βοήθησε πολύ...".

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και το αν θα είναι έτοιμος:
"Είναι μία μάχη και θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος".

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού:
"Έχουμε μία πραγματική καλή ομάδα με τεράστιες δυνατότητες... Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά είμαι αισιόδοξος τόσο για την ομάδα, όσο και για εμένα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό και να κερδίσουμε τον τίτλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ