ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Στην καρδιά μου ο Παναθηναϊκός"

AaB Fodbold Rasmus Thelander challenges for the ball against Artem Kravets,left, of Dynamo Kiev during a Europa League Group J soccer match between Dynamo Kiev and AaB Fodbold at the Olympiyskiy national stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Nov. 6, 2014. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)
AaB Fodbold Rasmus Thelander challenges for the ball against Artem Kravets,left, of Dynamo Kiev during a Europa League Group J soccer match between Dynamo Kiev and AaB Fodbold at the Olympiyskiy national stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Nov. 6, 2014. (AP Photo/Sergei Chuzavkov) AP

Ο Ράσμους Τελάντερ εκφράστηκε με καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό και προτίμησε να μην αναφερθεί στα προβλήματα που τον ώθησαν στη μεταγραφή στη Ζυρίχη.

Είναι πρώιμο να προβλεφθεί το μέλλον του Ράσμους Τελάντερ στη Ζυρίχη, ωστόσο η αρχή του χαρακτηρίζεται εξαιρετική. Ο Δανός στόπερ παίζει βασικός στην Ελβετία και μετρά 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, ενώ έχει πιστωθεί μία ασίστ.

Η Ζυρίχη του έδωσε προοπτική όταν ο Παναθηναϊκός δεν τον υπολόγιζε αγωνιστικά, ανεξάρτητα από την ασυνέπεια στις πληρωμές. Για αυτό, ο Τελάντερ κατήγγειλε τη σύμβαση του και έμεινε ελεύθερος, προτού προκύψει η προοπτική της μετακόμισης στην κεντρική Ευρώπη.

Ο Τελάντερ μίλησε στην ιστοσελίδα "aargauerzeitung.ch" και ρωτήθηκε για τα συναισθήματα του για το Τριφύλλι, επειδή το... διαζύγιο δεν ήταν καλό: "Ο Παναθηναϊκός έχει μία θέση στην καρδιά μου, παρότι δεν μπόρεσα να παίξω για οχτώ μήνες, μετά από μία αρκετά καλή πρώτη σεζόν".

Ωστόσο, εκκρεμεί ο διακανονισμός με την ΠΑΕ που σε πρώτη φάση δεν τηρήθηκε. Ο 25χρονος αμυντικός απέφυγε να σχολιάσει, παραπέμποντας στον εκπρόσωπο του: "Αυτά τα ζητήματα τα χειρίζεται ο δικηγόρος μου".

Ο προπονητής της Ζυρίχης, Ούλι Φόρτε, αναφέρθηκε στον τρόπο που προσέγγισε τον Τελάντερ: "Του τηλεφώνησα όταν βρισκόταν στην Αθήνα και η αλήθεια είναι ότι ένιωσε έκπληξη. Χρειάστηκε να του μιλήσω αρκετά ώστε να πειστεί και αποδέχτηκε την πρόταση μου μετά από πέντε τηλεφωνήματα".

Photo credits: AP Photo/Sergei Chuzavkov

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ