ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο"

Τελάντερ: "Μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο"
Τελάντερ Βασιλακάκης

Ο Ράσμους Τελάντερ περιέγραψε τα συναισθήματα του για τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα πετύχει τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία καλή ομάδα σύμφωνα, με τον Ράσμους Τελάντερ και ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα, ναι μεν τον επηρέασε αλλά δεν θα τον εμποδίσει να φτάσει στον τελικό του στόχο: τον τίτλο! Αυτά αναφέρει ο Δανός στόπερ σε μία... πρόγευση της συνέντευξης του, που παραχώρησε στην εκπομπή Kick Off στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η οποία θα προβληθεί απόψε στις 21:40.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Ράσμους Τελάντερ:

Για τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα: Ήταν μεγάλη απογοήτευση ο αποκλεισμός, για το σύλλογο, για τους παίκτες , για τους οπαδούς. Μπορεί να μην είχε μεγάλη επίπτωση σε εμένα, επειδή είμαι νέος στην ομάδα αλλά από τότε είχα στο μυαλό μου να είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και σε κάθε ματς που μπορώ να παίζω με αυτή την ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά είναι νωρίς για προβλέψεις. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθεια και πιστεύω πως θα φτάσουμε στο τελικό μας στόχο.

Για το είδος του ποδοσφαίρου που του αρέσει: Εμένα μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο, με επαφές, με ταχύτητα και σε αυτούς τους τομείς προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Φυσικά, θα συνεχίζω να βάζω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα.

Για το μήνυμα του προς τους οπαδούς: Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι πως εάν ήμαστε όλοι μαζί είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει τους παίκτες. Είναι σημαντικό γιατί βοηθάει να μας κάνει καλύτερους. Αυτό το αισθανόμαστε, ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς στην Ξάνθη.

Για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες: Πρέπει οι έχοντες να βοηθούν να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας . Έχω φίλο που έχει φιλανθρωπική δραστηριότητα στο εξωτερικό και τον βοηθάω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ