ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ: "Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα"

Τελάντερ: "Ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα"
INTIME SPORTS

Θετικό ήταν και το δεύτερο δείγμα γραφής του Ράσμους Τελάντερ ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά στάθηκε στη σημασία της νίκης.

Την δεύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά ο Ράσμους Τελάντερ με τον Δανό άσο να έχει θετική παρουσία. Μετά το τέλος του αγώνα σε δηλώσεις του δεν θέλησε να σταθεί τόσο στην απόδοση του ίδιου όσο και στη σημασία της νίκης.

Σε ερώτηση για την απόδοση των πράσινων υποστήριξε ότι όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα και αυτό θα γίνει ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι δεν αισθάνεται άγχος και πίεση όταν αγωνίζεται.

Χαρακτηριστικά είπε στην κάμερα της "NOVA":

Για την απόδοση του και τη νίκη του Παναθηναϊκού:
"Πρώτα απ' όλα το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι κερδίσαμε. Όσον αφορά εμένα είναι σημαντικό για έναν αμυντικό να βοηθάει την ομάδα του να κρατήσει το μηδέν. Όχι όμως μόνο η άμυνα αλλά όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για αυτό. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, σίγουρα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Αλλά ήταν μια σημαντική νίκη".

Για τη δυσαρέσκεια του κόσμου, τις αποδοκιμασίες και αν θα ήθελε να πει κάτι:
"Για μένα και την ομάδα το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στην εμφάνιση μας και συγκεντρωμένοι για να κερδίζουμε. Και σήμερα όπως είπα νικήσαμε, που είναι και το πιο σημαντικό.

Σίγουρα ξέρουμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και θα παίξουμε καλύτερα και θα δουλέψουμε σκληρά ώστε η απόδοση μας να είναι καλύτερη. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι όμως στο πιο σημαντικό στοιχείο που ήταν η κατάκτηση των τριών πόντων".

Για το αν αισθάνεται πίεση και άγχος:
"Ποτέ δεν νοιώθω πίεση. Νοιώθω καλά όταν υπάρχει πίεση. Με κάνει να είμαι καλύτερος και με κάνει να θέλω τη νίκη ακόμα περισσότερο. Έχουμε πολύ κόσμο που μας στηρίζει και είμαι ευχαριστημένος για αυτό. Εγώ δεν είμαι νευρικός, είμαι ενθουσιασμένος όταν έχω την ευκαιρία να παίξω".

Για το αν διακρίνει συνολικά στην ομάδα άγχος, πίεση:
"Όχι δεν το νομίζω, δεν το νοιώθω αυτό. Μπορεί να μην είμαι καιρό εδώ αλλά δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι η ομάδα στο γήπεδο είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ