ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελάντερ και μικροί οι απόντες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (1/3) με τον Αστέρα ξεκίνησε την Δευτέρα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει στους Τελάντερ, Μπουζούκη και Μίγγο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Δευτέρα το πρωί μετά το ρεπό της Κυριακής με τους πράσινους να ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αστέρα για το Κύπελλο.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά το τελευταίο διάστημα από τη στιγμή που το τριφύλλι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα.

Είναι δεδομένο, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο την Τρίτη στην τελευταία προπόνηση, πως την Τετάρτη θα δούμε τον Γκιγέρμο Μολίνς να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και πως επίσης θα παίξουν κάποιοι εκ των Χουχούμη, Μαρινάκη, Ευαγγέλου, Πίσπα και Χατζηγιοβάνη την ώρα που ποδοσφαιριστές όπως οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ θα πάρουν ανάσες και θα ξεκουραστούν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει σίγουρα στην διάθεση του τον Τελάντερ ο οποίος και τη Δευτέρα συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα ενώ το πιθανότερο είναι πως ο 48χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Μπουζούκη, Μίγγο που τραυματίστηκαν στο ματς της Κ20 με την Ξάνθη.

Ο πρώτος έχει ένα διάστημα και πρέπει να μείνει εκτός για περίπου δέκα μέρες ενώ ο δεύτερος δέχθηκε ένα χτύπημα το οποίο θα τον αφήσει εκτός για δυο-τρεις μέρες ακόμα. Κάτι το οποίο σημαίνει πως και οι δυο δεν θα είναι σε θέση να βρίσκονται στην αποστολή των πράσινων για το Κύπελλο, εκτός αν η περίπτωση του Μίγγου βελτιωθεί αισθητά.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Δευτέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 2.30 μ.μ. και εν συνεχεία ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ