ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τεκμηριώνεται και κατατίθεται η μήνυση σε Αρετόπουλο, ΚΕΔ

Τεκμηριώνεται και κατατίθεται η μήνυση σε Αρετόπουλο, ΚΕΔ
INTIME SPORTS

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκεντρώνει τα στοιχεία που απαιτούνται για τις νομικές διαδικασίες, ενώ σχεδιάζει την "απάντηση" στο ενδεχόμενο αποκλεισμού από την ΕΠΟ.

Η πρόθεση της διοίκησης του Παναθηναϊκού είναι να κυνηγήσει με κάθε διαθέσιμο νομικό μέσο τον διαιτητή, Αλέξανδρο Αρετόπουλο, καθώς και τα μέλη της ΚΕΔ, στα οποία χρεώνει τους ορισμούς ρέφερι οι οποίοι έχουν δικαστικές διενέξεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η σχετική εντολή έχει δοθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ και το νομικό επιτελείο έχει αρχίσει την προετοιμασία για την υπόθεση.

Η κατάθεση της μήνυσης είναι το εύκολο κομμάτι της υπόθεσης, αλλά η τεκμηρίωση και η υποστήριξη της εμπεριέχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής την Αθηνά Μπαλωμένου, συγκεντρώνουν τα απαιτούμενα στοιχεία, που κρίνονται απαραίτητα για τη διαδικασία και στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για ένα νομικό εγχείρημα που δεν έχει προηγούμενο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη μορφή που επιχειρούν να του δώσουν από τον Παναθηναϊκό. Οπότε, είναι λογικό να χρειαστούν μερικές μέρες για να προετοιμαστούν κατάλληλα και να αποκτήσουν τα ανάλογα νομικά "όπλα".

Επιπροσθέτως, στη διοίκηση του Παναθηναϊκού γνωρίζουν ότι με την κατάθεση της μήνυσης, η ΕΠΟ θα αντιδράσει αστραπιαία και θα ζητήσει από τη Superleague την αποβολή του Παναθηναϊκού, επικαλούμενη το καταστατικό. Προκειμένου να αντικρούσουν την απειλή, προετοιμάζονται νομικά, ώστε να ενεργήσουν σε δεύτερο χρόνο.

Περαιτέρω, ουδείς μπορεί να προδικάσει την κατάληξη των προσπαθειών του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του, ενώ οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Επίσης, δεν αποκλείεται από τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσουν με ασφαλιστικά μέτρα, την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για ορισμένους από τους εμπλεκόμενους στους διαιτητικούς ορισμούς.

Πάντως, στην ΠΑΕ εκφράζουν την αποφασιστικότητα τους να προχωρήσουν μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως κόστους για τους ίδιους προσωπικά ή για την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ