ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταυτοποιήθηκαν 3 χούλιγκαν των επεισοδίων της Λεωφόρου

Ταυτοποιήθηκαν 3 χούλιγκαν των επεισοδίων της Λεωφόρου
INTIME SPORTS

Το τμήμα αθλητικής βίας ταυτοποίησε τρεις δράστες των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Λεωφόρο μετά την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Το τμήμα αθλητικής βίας έπιασε άμεσα δουλειά αμέσως μετά το ντέρμπι που δεν έγινε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και τα επεισόδια που ακολούθησαν και προσπαθεί μέσα από τις κάμερες να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τρεις εξ΄όσων συμμετείχαν στα επεισόδια και δεν αποκλείεται όσο περνούν οι μέρες να έχουμε και άλλες ταυτοποιήσεις με τους δράστες να οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Το απίστευτο με βάση αυτές τις τρεις πρώτες ταυτοποιήσεις είναι πως ο ένας είναι μόνιμος τρόφιμος σε ψυχιατρείο της Αθήνας ο οποίος βρίσκει όμως τον τρόπο να βρίσκεται κάθε φορά σε αγώνα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε αν και φορούσε κουκούλα και αυτό που απομένει είναι το αν ο εισαγγελέας θα διατάξει την σύλληψη του, ή ο ανακριτής θα τον καλέσει για απολογία.

Πλην του προαναφερθέντος ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο δράστες, ο ένας από τους οποίους έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, αφού είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και στα επεισόδια του ντέρμπι των "αιωνίων" τον προηγούμενο Φεβρουάριο ενώ ο δεύτερος φέρεται να εκτόξευε φωτοβολίδες προς τον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν έχει περαιτέρω ποινικό μητρώο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ