ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ταυλαρίδης: "Έκανα ανεπίτρεπτο λάθος"

Ταυλαρίδης: "Έκανα ανεπίτρεπτο λάθος"
Ταυλαρίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Στάθης Ταυλαρίδης, παραδέχτηκε το σοβαρό του λάθος στη φάση του γκολ του Ιντέγε, δήλωσε ότι υπάρχει στεναχώρια για την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στον διαιτητή Κύζα.

Αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατά το οποίο ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα (3-1) στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο αμυντικός των "πρασίνων" Στάθης Ταυλαρίδης είπε στη Nova: "Αν είχα σκοράρει στη φάση του τετ α τετ, θα κερδίζαμε άνετα. Δυστυχώς ο Ρομπέρτο έκανε καταπληκτική επέμβαση. Λίγο αργότερα δεχτήκαμε και την ισοφάριση. Ήταν καθοριστική φάση.

Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε στις στημένες φάσεις. Δυστυχώς δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Μετά έκανα ανεπίτρεπτο λάθος (σ. στη φάση που έχασε τον Ιντέγε). Αν ο κ. Κύζας έδινε το παρατεταμένο κράτημα του Μποτία στον Μπεργκ, το ματς θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Ο Μποτία έκανε συνεχόμενα φάουλ στον Μπεργκ και δεν δόθηκε ούτε ένα.

Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, από την απώλεια του Κυπέλλου. Θέλαμε να παίξουμε για την υπερηφάνεια. Πλέον στόχος είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε.

Μπαίνουμε σε κάθε ματς για να νικήσουμε. Όντως δεν έχουμε νικήσει σε ντέρμπι, αλλά έχει να κάνει με τη λεπτομέρεια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Παίζουμε για το γόητρο. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια. Θέλαμε πολύ να το πάρουμε αυτό ματς. Ο διαιτητής το πήρε πάνω του στη φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού. Αυτό μου είπε. Ο βοηθός του είχε πει ότι υπάρχει παίκτης που επηρεάζει τη φάση".

Από την πλευρά του ο Μεντί Αμπέντ δήλωσε: "Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είχαμε αυτή την παθητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ προηγηθήκαμε στο πρώτο. Δεν γίνεται να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό στην προπόνηση και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τα πλέι οφ και να επικεντρωθούμε εκεί".

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ