ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τακτοποιήθηκαν υποχρεώσεις με τα χρήματα του Βλαχοδήμου

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός εισέπραξε το ποσό για την πώληση του Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα και αμέσως ρύθμισε εκκρεμότητες στο οικονομικό.

Είναι τόσες πολλές οι εκκρεμότητες που ρύθμισε η διοίκηση του Τριφυλλιού με τα χρήματα από την πώληση του Βλαχοδήμου, που δεν είναι υπερβολή να γραφτεί πως τα λεφτά έμειναν για λίγη ώρα στον "πράσινο" τραπεζικό λογαριασμό.

Η Μπενφίκα κατέβαλε περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον 23χρονο γκολκίπερ, αφού οι 200.000 ευρώ δεσμεύτηκαν από τον Βλαχοδήμο και τους εκπροσώπους του για παλαιότερες οφειλές. Ωστόσο, το εισπραχθέν ποσό ήταν ελάχιστο σε σχέση με τις υποχρεώσεις που έχει η ΠΑΕ.

Από τις προηγούμενες ημέρες, οι διοικούντες είχαν συμφωνήσει με πολλούς οι οποίοι έχουν λαμβάνειν και περίμεναν τα χρήματα για να φανούν συνεπείς. Κάτι που συνέβη αμέσως με την καταβολή του αντιτίμου για την παραχώρηση του Βλαχοδήμου.

Από εκεί και πέρα, αυτές τις μέρες η ΠΑΕ έχει μία σταθερή εισροή ρευστού από την πώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι. Ασφαλώς, πρόκειται για μικροποσά, που όμως επιτρέπουν την κάλυψη μερικών βασικών αναγκών. Όταν και το ένα ευρώ μετράει, κατανοεί ο καθένας τη σημασία των εσόδων.

Πρακτικά, πλέον τα δύσκολα για τη διοίκηση θα έρθουν τον Νοέμβρη, όταν θα πρέπει να ανταποκριθεί ξανά σε διακανονισμούς και σε υποχρεώσεις. Ο Οκτώβρης κύλησε ομαλά με τη μεταγραφή του Βλαχοδήμου και τις εισπράξεις από το ντέρμπι. Αντίστοιχα, τον επόμενο μήνα υπάρχει το ματς με την ΑΕΚ, αλλά χωρίς μία ανάλογη πώληση, ο μήνας δεν βγαίνει…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ