ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τακτική και πάλι τακτική στον Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης δούλεψε πάνω στην τακτική την οποία θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του στο ματς της Πέμπτης με την Αθλέτικ.

Το ματς της Πέμπτης με την Αθλέτικ θα κριθεί κατά πολύ στην τακτική των δυο ομάδων. Για αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης όλες αυτές τις μέρες των προπονήσεων έχει δουλέψει αρκετά πάνω στη τακτική που θέλει να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του.

Τόσο τη Κυριακή όσο και τη Δευτέρα δούλεψε σε τακτικά κομμάτια ενώ το ίδιο επανέλαβε και στο πρόγραμμα που ακολούθησαν οι πράσινοι την Τρίτη.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με παιχνίδι κατοχής με τακτικά στοιχεία και ολοκληρώθηκε με επιθετική τακτική και παιχνίδι.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και την Τρίτη ο Ματίας Γιόχανσον πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση του τριφυλλιού παίζοντας στο τέλος και στο παιχνίδι που έγινε ανάμεσα στις δυο ομάδες που είχαν χωριστεί ανάμεικτα.

Αντίθετα οι Βιγιαφάνιες και Στάικος απουσίασαν με άδεια και ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Δίλημμα για Κολοβέτσιο ή Ρέις δεξιά, εκτός ο Άλτμαν

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του ενόψει της ενδεκάδας της Πέμπτης στη προπόνηση της Τρίτης ο Ουζουνίδης χρησιμοποίησε στην τακτική τόσο τον Ρέις στο δεξί άκρο όσο και τον Κολοβέτσιο στο τέλος. Δείχνοντας ότι ακόμα δεν είναι 100% σίγουρος για το ποιον θα χρησιμοποιήσει αν και πάλι τις περισσότερες πιθανότητες τις έχει ο Έλληνας τεχνικός.

Από εκεί και πέρα και όπως έγινε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης οι Άλτμαν και Χατζηγιοβάνης αναμένεται να βρίσκονται στον πάγκο και τις θέσεις τους να πάρουν οι Καμπέσας, Λουτσιάνο με τον Ουζουνίδη να εμπιστεύεται τους δυο ποδοσφαιριστές που πλέον είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για πολύ περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Άρα ο 49χρονος τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει κόντρα στην Αθλέτικ τους Βλαχοδήμο, Κολοβέτσιο (ή Ρέις), Κουτρουμπύή, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Καμπέσας, Λουντ, Λουτσιάνο και Μολίνς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ