ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βρήκε με την Ντόρτμουντ για τον Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή και ο 19χρονος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αργύρης Καμπετσής με τον Παναθηναϊκό να έρχεται το βράδυ της Δευτέρας (20/8) σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για την απόκτηση του.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι εδώ και πενήντα μέρες κυνηγούσαν να ολοκληρώσουν την απόκτηση του από τη Ντόρτμουντ καθώς τον παίκτη ήθελε τόσο ο Νίκος Νταμπίζας που πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο πρότζεκτ όσο και ο Γιώργος Δώνης που θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις στην επίθεση.

Η Ντόρτμουντ όλο αυτό το διάστημα ήταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά τη Δευτέρα βρέθηκε η χρυσή τομή με τη γερμανική ομάδα να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Όπως όλα δείχνουν η έλευση του νεαρού επιθετικού στην Αθήνα που είχατε διαβάσει στο Sport24.gr έπαιξε το ρόλο της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ας δούμε πως παρουσιάζει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του, το βιογραφικό του και τη πορεία του έως τώρα στο ποδόσφαιρο:

"Ήμουν ένα υπερκινητικό παιδί και «κόλλησα» με την στρογγυλή θεά ορμώμενος από τον αδερφό μου, Οδυσσέα, ο οποίος 4 χρόνια μεγαλύτερος έπαιζε στον Αρη Πετρούπολης.

Παρακολουθώντας με την μητέρα μου Χαρά και τον πατέρα μου Κώστα αρκετές προπονήσεις κι αγώνες του αδερφού μου σε ηλικία 4 ετών ξεκίνησα κι εγώ δειλά- δειλά να κλωτσάω την μπάλα. Ο προπονητής του Αρη Πετρούπολης, Κώστας Γιουβάνης, ήταν αυτός που παρότρυνε τους γονείς μου, το φθινόπωρο του 2005, να με γράψουν στην Ακαδημία του συλλόγου παρότι δεν υπήρχε τμήμα στην ηλικία μου.

Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να τα… βάζω με μεγαλύτερους.

Ο ενθουσιασμός πατώντας το χορτάρι κυριάρχησε στην καθημερινότητά μου και στο μυαλό μου υπήρχε μόνο το ποδόσφαιρο. Με ανυπομονησία περίμενα ακόμη και το χτύπημα του κουδουνιού στο σχολείο για να βγω να παίξω μπάλα στην αυλή!

Στο τέλος της σεζόν 2005-06 και σε ηλικία 7 ετών μετά από ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Αρη Πετρούπολης και τον ΑΟ Περίστεριού χτύπησε το τηλέφωνο στο σπίτι μας. Ήταν ο Τόνι Σαβέφσκι κι ενημέρωσε τους γονείς μου ότι «ο Αργύρης έχει ταλέντο και τον θέλουμε στην ΑΕΚ». Στην «Ένωση» έμεινα για δύο ολόκληρες σεζόν κι έκανα τα πρώτα βήματα εξέλιξης στο ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι του 2008 πραγματοποιήθηκε ένα από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά όνειρα, αφού φόρεσα τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας κι εντάχθηκα στη Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Στην «ερυθρόλευκη» Ακαδημία ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά κι εξελίχθηκα ακολουθώντας με αφοσίωση τις οδηγίες των προπονητών και κάνοντας αμέτρητες ώρες ατομικών προπονήσεων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θυσιάσω στιγμές της παιδικής μου ηλικίας, κάτι που δεν μετάνιωσα, αφού το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η πορεία μου στον Ολυμπιακό παίζοντας σε όλες τις θέσεις της επίθεσης σημαδεύτηκε από γκολ, ασίστ, προσωπικά βραβεία και δύο τίτλους πρωταθλήματος στη Super League U15 και U20!

Οι επιδόσεις μέσα στο αγωνιστικό χώρο είχαν ως αποτέλεσμα αρχικά τις κλήσεις μου στην Μεικτή Πειραιά και κατόπιν στα τμήματα των Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων. Το γεγονός ότι παίζω και με το εθνόσημο στο στήθος αποτελεί ένα ακόμη όνειρο ζωής και στόχος είναι η Εθνική Ανδρών!

Το καλοκαίρι του 2017 ήρθε η στιγμή για το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Η πρόταση της Μπορουσια Ντόρτμουντ, το πλάνο της για την μετέπειτα πορεία κι εξέλιξή μου κυριάρχησαν των υπολοίπων προτάσεων που υπήρχαν από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και του Ολυμπιακού.

Ο αρχισκάουτερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σβεν Μίσλιντατ, ήταν ο άνθρωπος που με παρακολουθούσε, με πίστεψε και με έφερε στην Ντόρτμουντ, κάτι που είναι τιμητικό για εμένα.

Επόμενος στόχος μου να πρωταγωνιστήσω με την ομάδα μου στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα και να κάνω περήφανους τους γονείς μου και τον «bro» μου που βρίσκονται δίπλα μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ