ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα βρήκε με Λέτο και με Αμβούργο για τον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε συμφωνία για τα οφειλόμενα τόσο με τον Λέτο όσο και με τον Αμβούργο και το ποσοστό που έπρεπε να εισπράξει από την μεταγραφή του στην Αλ Αϊν.

Σε δυο σημαντικές συμφωνίες έφτασε στην διάρκεια της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να τα βρίσκουν με τον Λέτο και το Αμβούργο για τις οφειλές που υπήρχαν προς το μέρος και των δυο πλευρών.

Αρχικά το τριφύλλι τα βρήκε σε όλα με τον Αργεντινό για τα χρήματα που του οφείλονταν από την δεύτερη φορά που ήταν στον Παναθηναϊκό και σε μια υπόθεση που σερνόταν στα δικαστήρια για αρκετό καιρό.

Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία και με το Αμβούργο το οποίο είχε οφειλόμενα από την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν καθώς οι Γερμανοί διατηρούσαν ποσοστό μεταπώλησης το οποίο δεν είχε αποδώσει ο Παναθηναϊκός.

Το καλό για το τριφύλλι μάλιστα είναι πως έφτασαν και στις δυο συμφωνίες δίνοντας ένα μικρό μέρος των χρημάτων μπροστά και βάζοντας αρκετές δόσεις που θα αποπληρωθούν σε βάθος χρόνου.

Μάλιστα από τον Παναθηναϊκό ήταν αισιόδοξοι πως από τη στιγμή που βρέθηκε λύση με δυο ζόρικες υποθέσεις όπως οι συγκεκριμένες μπορούν και αντίστοιχες εκκρεμότητες να διεκπεραιωθούν και να βρεθεί η χρυσή τομή εφόσον υπάρχει καλή θέληση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ