ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του Λεντέσμα

Τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, απομένει η ρύθμιση των διαδικαστικών ζητημάτων για την αποδέσμευση του Λεντέσμα από τον Παναθηναϊκό, ενώ επιβεβαιώνουν και τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε τις τελικές επαφές με τον ατζέντη του Κριστιάν Λεντέσμα στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν για τη λύση του συμβολαίου του, ωστόσο τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν προδιαγράψει την κατάληξη της συζήτησης...

Τα ρεπορτάζ των ιστοσελίδων αναφέρουν ότι η Πεσκάρα διαπραγματεύεται την απόκτηση του Κριστιάν Λεντέσμα με ελεύθερη μεταγραφή, ενδεικτικό ότι η ενημέρωση τους προβλέπει την αποδέσμευση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό.

Για παράδειγμα, η "corrieredellosport.it" υποστηρίζει ότι άμεσα "ο 34χρονος χαφ φεύγει από την Αθήνα και επιστρέφει στην Ιταλία".

Πιο συγκεκριμένα, η τοπική και πιο εξειδικευμένη ιστοσελίδα "rete8.it" σημειώνει πως "διεξάγονται επαφές της διοίκησης με τον ατζέντη του Λεντέσμα και το πιο πιθανό είναι να συμφωνήσουν", επειδή "ο ποδοσφαιριστής έχει το προφίλ που αναζητά ο προπονητής, Μάσιμο Όντο".

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο Λεντέσμα είναι απλήρωτος από τον Παναθηναϊκό τους τελευταίους τρεις μήνες και διάκειται θετικά στην προοπτική να αγωνιστεί στην Πεσκάρα, επειδή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη Ρώμη, όπου έχει εγκατασταθεί και πάλι η οικογένεια του.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Λεντέσμα και ο Λυμπερόπουλος έχουν συμφωνήσει προφορικά στη λύση του συμβολαίου και στην αποζημίωση και απομένει η διευθέτηση των λεπτομερειών, όπως ο διακανονισμός για την καταβολή των οφειλομένων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ