ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα προεδρικά μηνύματα για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού

Τα προεδρικά μηνύματα για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, έστειλαν το δικό τους μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση 106 ετών από τη γενέθλια ημέρα του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει 106 χρόνια ζωής και ένδοξης ιστορίας και οι διοικητικοί ηγέτες των τμημάτων του θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Αλαφούζος και Ηλίας Μιχαλαριάς αναφέρθηκαν στις αξίες και στα ιδανικά που πρεσβεύει ο Παναθηναϊκός, στη σημασία και στην απήχηση του στην ελληνική κοινωνία, καθώς και στο λαμπρό μέλλον που τον περιμένει!

Αναλυτικά τα μηνύματα τους, όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Πράσινη":

Δημήτρης Γιαννακόπουλος (πρόεδρος ΚΑΕ): "Ο αγαπημένος μας Παναθηναϊκός γιορτάζει σήμερα 106 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό και την κοινωνία… Υπάρχει κάτι που έμεινε σταθερό στο μυαλό και την ψυχή μας: η περηφάνιά μας για τον ενδοξότερο σύλλογο της Ελλάδας. Η ανατριχιαστική αίσθηση ότι αγαπάμε και υπηρετούμε-ο καθένας με τις δυνάμεις του-τον μεγάλο Παναθηναϊκό. Είμαστε περήφανοι ως Παναθηναϊκοί γιατί διαφέρουμε, πετύχαμε τα πάντα με τις δικές μας δυνάμεις χωρίς άνωθεν εντολές ή δώρα. Έτσι θα συνεχίσουμε και γι’ αυτό διαφέρουμε".

Γιάννης Αλαφούζος (πρόεδρος ΠΑΕ): "Ο μεγαλύτερης ελληνικός σύλλογος συμπληρώνει 106 χρόνια ζωής, δόξας και ιστορίας. Σαν φίλαθλος αυτού του σωματείου, αλλά κι έχοντας την τιμή να βρίσκομαι στην προεδρία της ομάδας ποδοσφαίρου του σωματείου, εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλη την παναθηναϊκή οικογένεια, σύντομα να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και να τραγουδάμε ξανά μαζί το ‘Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινέ’".

Ηλίας Μιχαλαριάς (πρόεδρος Ερασιτέχνη): "Τη Δευτέρα ο μεγαλύτερος αθλητικός όμιλος της Ελλάδας γιορτάζει τα 106α γενέθλια του! 106 χρόνια γεμάτα αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και δημιουργική συμμετοχή στην αθηναϊκή και ελληνική κοινωνία, έχουν περάσει από την ημέρα υλοποίησης του ιδρυτή μας, Γεωργίου Καλαφάτη. Σήμερα λοιπόν, στα γενέθλια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου θα δηλώσουμε όλοι μαζί στους φιλάθλους μας και στην ελληνική κοινωνία πως ο Παναθηναϊκός παραμένει το σύμβολο της ακεραιότητας, της πρωτοπορίας και της προόδου τόσο σε αθλητικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Γιατί Παναθηναϊκός πάνω απ' όλα, θα πει μαχητική ψυχή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ