ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα προσφυγή και ραντεβού με ΠΑΟ ο Κουτρουμπής

PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η νέα προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή δεν αλλάζει τον προγραμματισμό των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, που θα δουν τους εκπροσώπους του παίκτη την επόμενη εβδομάδα.

Κυριαρχούσε η αίσθηση ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι του Γιώργου Κουτρουμπή θα κατέληγαν σε συμβιβασμό, προκειμένου να αποφύγουν την εκδίκαση της προσφυγής στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Βέβαια, ήταν καταγεγραμμένο ότι υπήρχε διαφορά στις απαιτήσεις του 26χρονου αμυντικού και στα προτεινόμενα της ΠΑΕ. Όμως, ο δίαυλος επικοινωνίας ήταν ανοικτός και επικρατούσε η πεποίθηση ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή".

Ωστόσο, ο Κουτρουμπής αιφνιδίασε με μία απρόβλεπτη κίνηση... Απέσυρε την πρώτη προσφυγή του με την οποία διεκδικούσε 320.000 ευρώ και κατέθεσε νέα και απαιτεί πλέον 475.000 ευρώ!

Είναι σαφές ότι ο Κουτρουμπής αποφάσισε να πιέσει περισσότερο τον Παναθηναϊκό, αφού ζητά περισσότερα χρήματα, ενώ επιμένει στην επιβολή ποινών, όπως η αφαίρεση βαθμών, εφόσον η ομάδα δεν συμμορφωθεί με τις διεκδικήσεις του.

Πάντως, οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού δεν ανησυχούν ακόμα. Την επόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον πατέρα του Κουτρουμπή και τον δικηγόρο του, Γιώργο Ζελελίδη, ώστε να αναζητήσουν την επίτευξη μίας συμφωνίας.

Η πρόθεση των διοικούντων είναι να προτείνουν διακανονισμό για τα δεδουλευμένα του Κουτρουμπή και μία μικρή αποζημίωση. Επιπροσθέτως, θεωρούν υπερβολικές τις αξιώσεις του και δεν πρόκειται να συναινέσουν και μένει να φανεί ποια στάση θα τηρήσει ο ποδοσφαιριστής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ