ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια με την Αλκμάαρ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του φιλικού παιχνιδιού με την Αλκμάαρ, που η διάθεση τους θα γίνει ανήμερα του ματς.

Μόνο για τρεις ώρες θα διατεθούν στα εκδοτήρια, τα εισιτήρια του φιλικού παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με την Αλκμάαρ. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, θα ανοίξουν στις 18:00 και θα κλείσουν με τη σέντρα, ενώ ορίστηκε γενική είσοδος στα 10 ευρώ, με εξαίρεση τις θύρες 3 και 10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας τα εισιτήρια του πρώτου φετινού εντός έδρας φιλικού της αγώνα

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο του φετινό φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο την Ολλανδική ΑΖ Αλκμάαρ. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των€ 10 για όλες τις Θύρεςτου γηπέδου πλην των Θυρών 10 (20 €) και 3 (30 €).

Η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο την ίδια την ημέρα του αγώνα(Πέμπτη, 20 Ιουλίου) ηλεκτρονικά από τις 10:30 και από τα εκδοτήρια από τις 18:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέραη διάθεση των καρτών διαρκείαςθα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 09:30 μέχρι τις 17:00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ