ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Πλατανιάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τη διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του 2018, με τον Πλατανιά στις 7 Ιανουαρίου.

Ακόμα μεσολαβούν αρκετές ημέρες για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του 2018, όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέτει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τον Πλατανιά. Η προπώληση θα αρχίσει από την Πέμπτη (28/12) και οι τιμές ορίζονται από 10 μέχρι 50 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τηνΚυριακή 7 Ιανουαρίου (15:00)τον Πλατανιά στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριοΠέμπτη 28/12και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους τόσο ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr,όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου τα οποία θα λειτουργούν καθημερινά9:30 έως 17:30.Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου και το Σάββατο 6 Ιανουαρίου η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα τόσο ηλεκτρονικά όσο και στα εκδοτήρια από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15Ευρώ

2, 5Α,9, 11

20Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ