Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Λαμία

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την προπώληση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, εναντίον της Λαμίας.

Το 4-1 του πρώτου παιχνιδιού και η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία. Ωστόσο, ο Ουζουνίδης ζήτησε την υποστήριξη των οπαδών και η ΠΑΕ ενημέρωσε για την προπώληση των εισιτηρίων για το ματς της Τετάρτης (10/1). Στις περισσότερες θύρες τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, με εξαίρεση τις θύρες 10 και 3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου (19:30) τη Λαμία στο πλαίσιο της διεξαγωγής του δεύτερου γύρου της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr. Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια καθημερινά 9:30 έως 17:30. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.   

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:  

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

 

6, 7, 13, 14

10 Ευρώ

 

1, 5Β & 5Γ, 8, 12,

10 Ευρώ

 

2, 5Α, 9, 11

10 Ευρώ

 

10

20 Ευρώ

 

3

30 Ευρώ

 

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24