ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κέρκυρα.

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού που θα θελήσουν να βρεθούν το Σάββατο στο ματς με τη Κέρκυρα τέθηκαν τα εισιτήρια τα οποία άρχισαν να διατίθενται μέσω ηλεκτρονικά αλλά και από τα εκδοτήρια.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 50 ευρώ και καθημερινά τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 9:30 έως τις 17:30. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχέςΣάββατο, 20 Ιανουαρίου (17:15)τον ΑΟΚ Κέρκυρα στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr., αλλά και από τα εκδοτήρια καθημερινά9:30 έως 17:30.Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

20Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ