Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Κέρκυρα

Στη κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κέρκυρα.

Στην διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού που θα θελήσουν να βρεθούν το Σάββατο στο ματς με τη Κέρκυρα τέθηκαν τα εισιτήρια τα οποία άρχισαν να διατίθενται μέσω ηλεκτρονικά αλλά και από τα εκδοτήρια.

Τα εισιτήρια κοστίζουν από 10 έως 50 ευρώ και καθημερινά τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 9:30 έως τις 17:30. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας το προσεχές Σάββατο, 20 Ιανουαρίου (17:15) τον ΑΟΚ Κέρκυρα στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr., αλλά και από τα εκδοτήρια καθημερινά 9:30 έως 17:30. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 09:30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:  

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10 Ευρώ

1, 5Β & 5Γ, 8, 12,

15 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

20 Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

 

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24