ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Ιεράπετρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για τα εισιτήρια του ματς Κυπέλλου με την Ιεράπετρα και παράλληλα ανακοίνωσε ότι οι οπαδοί θα μπορούν να εξυπηρετούνται από ακόμα περισσότερα σημεία πώλησης στην Αθήνα.

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν από την Παρασκευή (30/11), τα εισιτήρια για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (5/12) με την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ. Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ με εξαίρεση τα επίσημα, ενώ η προπώληση πραγματοποιείται από το Διαδίκτυο και την αίθουσα "Κασσιμάτης" στο "Σπύρος Λούης". Συγχρόνως, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι τα σημεία πώλησης εισιτηρίων αυξάνονται, με την ένταξη αρκετών καταστημάτων στο δίκτυο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα, Παρασκευή 30 Νοεμβρίου τα εισιτήρια του αγώνα της 2ης αγωνιστικής ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός– Ο.Φ.Ιεράπετρας που θα διεξαχθεί στις 5/12 στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 16:00.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά (πατήστε εδώγια να αγοράσετε το εισιτήριό σας) αποφεύγεις ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύεις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά έως τη Δευτέρα 3/12, ενώ για την συνέχεια συμβάλλεις προαιρετικά το ποσό που εσύ επιλέγεις.

Γενική είσοδος στα 10 ευρώ με εξαίρεση τις θύρες 29, Ρ1 από τα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού και μέσω internet και των VIVA Spots. Οι τιμές ανά θύρα είναι:

- Θύρες 7, 9, 11, 13: 10 ευρώ.

- Θύρα 29: 20 ευρώ.

- Ρ1: 40 ευρώ.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής:

Σημεία Διάθεσης

Ημερομηνίες & Ώρες

3-Δεκ

4-Δεκ

5-Δεκ

Αίθουσα Γ. Κασιμάτης

10:00-17:30

10:00-17:30

-

Σταθμός ΗΣΑΠ Ειρήνη

-

-

11:00-16:00

Είσοδος Λ. Κύμης

12:00-16:00

Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας)

13:00-16:00

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημείατης Viva. Από σήμερα εντάσσεται και το δίκτυο των καταστημάτων Wind, όπου μαζί με τα καταστήματαSeven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, ΤεχνόποληκαιViva kioskστο Σύνταγμαγίνεται έκδοση και εξόφληση εισιτηρίωνγια όλους τους αγώνες. Στα καταστήματαMetro, My Market, Bp, ΕΚΟκαιShellγίνεταιμόνο εξόφλησητων κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Η προσφορά Cosmote Deals for you είναι διαθέσιμη μόνο online.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ.Παρακαλούμε για την προσοχή κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο [email protected]".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ