ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός - Λαμία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη αγωνιστική.

Ακόμη μεσολαβούν αρκετές μέρες, όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Λαμία, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Η προπώληση γίνεται ηλεκτρονικά και από την Τρίτη θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας τοΣάββατο, 24 Φεβρουαρίου (19:30)τον ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα και θα διεξάγεται ελεύθερα για όλους ηλεκτρονικά, μέσω viva.grμέχρι και τη Δευτέρα 19/02, καθώς και από τα εκδοτήρια, από την Τρίτη 20/02 καθημερινά09:30 έως 17:30.Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα η διάθεση θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

6, 7, 13, 14

10Ευρώ

1,5Β & 5Γ,8, 12,

15Ευρώ

2, 5Α,9, 11

20Ευρώ

10

30 Ευρώ

3

50 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν τοΑΜΚΑκαι τονΑριθμό Δελτίου Ταυτότηταςτου φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ