ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπε με τον Κόλκα ο Φύσσας

Τα είπε με τον Κόλκα ο Φύσσας
INTIME SPORTS

Δυο πρώην συμπαίκτες οι οποίοι μοιράζονταν και την ίδια πλευρά, οι Τάκης Φύσσας και Γιόνας Κόλκα, θυμήθηκαν τα παλιά στο επίσημο γεύμα Αϊντχόφεν και Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Πέμπτης.

Την ευκαιρία να μιλήσουν για τις νυν ομάδες τους, την Αϊντχόφεν και τον Παναθηναϊκό, αλλά και να θυμηθούν τα παλιά κάνοντας και πλάκα μεταξύ τους είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι Τάκης Φύσσας και Γιόνας Κόλκα στο πλαίσιο του επίσημου γεύματος ανάμεσα στους ανθρώπους των δυο ομάδων.

Τους πράσινους εκπροσώπησαν οι κ.κ. Στράτος Σωπήλης, Τάκης Φύσσας και Σπύρος Βλάχος ενώ από πλευράς Ολλανδών το παρών έδωσε και ο Γιόνας Κόλκα.

Το κλίμα ήταν άψογο και φυσικά η κουβέντα ανάμεσα στους δυο πρώην συμπαίκτες πήγε και στα παλιά και στην κοινή παρουσία των δυο στην ομάδα του τριφυλλιού και φυσικά στην υπεράσπιση της ίδιας πλευράς.

Οι Φύσσας και Κόλκα συζήτησαν εκτός από το αποψινό ματς και για τα ντέρμπι των αιωνίων, μιας και πλησιάζει άλλωστε και το κυριακάτικο παιχνίδι και μεταξύ άλλων θυμήθηκαν το παιχνίδι του 2003 στην Λεωφόρο όπου το τριφύλλι είχε επικρατήσει με 3-2 με τους δυο παίκτες να είναι στο αρχικό σχήμα και τον Κόλκα να χρίζεται και σκόρερ.

Μάλιστα, ο Φύσσας φρόντισε να τον… συγχαρεί ξανά για το γκολ του και γενικώς οι πλάκες… έδωσαν και πήραν.

Τα είπε με τον Κόλκα ο Φύσσας
INTIME SPORTS

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία με την φανέλα του τριφυλλιού και έγραψε: "Μόλις συνάντησα τον παλιό μου συμπαίκτη Τάκη Φύσσα ο οποίος είναι τώρα διευθυντής ποδοσφαίρου στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ