ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δεδομένα για το ρόστερ του Παναθηναϊκού

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει ατομικά τι ισχύει με κάθε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και με τη θέση του για την επόμενη σεζόν.

Έχοντας ένα επαρκές χρονικό διάστημα στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει σχηματίσει άποψη για τους παίκτες. Από το χρόνο συμμετοχής που δίνει στον καθένα, φαίνεται ποιον υπολογίζει περισσότερο, λιγότερο ή καθόλου.

Το Sport24.gr επιχειρεί μία καταγραφή στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για κάθε ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, εν όψει της επόμενης σεζόν. Διαβάστε:

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Έχει κερδίσει φανέλα βασικού και η παραμονή του την επόμενη σεζόν είναι αδιαπραγμάτευτη.

ΛΟΥΚ ΣΤΙΛ: Έχει μείνει στον πάγκο και με τη νέα οικονομική πολιτική, κρίνεται ακριβός για να είναι δεύτερος τερματοφύλακας. Το συμβόλαιο του λήγει το 2018 και θα γίνει μία κουβέντα για να δεχτεί μείωση αποδοχών ή να αποδεσμευτεί.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΤΣΟΛΗΣ: Αυτή τη φορά δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί.

ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΟΛΕΝΤΟ: Αγωνιστικά, κρίνεται υπεραπαραίτητος. Όμως, όλα θα κριθούν από τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, πέραν του Ιουνίου του 2018. Εάν επεκτείνει, θα μείνει. Διαφορετικά, θα επιδιωχθεί η πώληση του για να προκύψει όφελος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ανανέωσε τον Νοέμβριο του 2016 και υπολογίζεται ως ένας εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών για τη νέα σεζόν.

ΡΑΣΜΟΥΣ ΤΕΛΑΝΤΕΡ: Ο Δανός έχει ικανότητες και προσόντα, αλλά λόγω ευπάθειας στους τραυματισμούς δεν υπολογίζεται σε σταθερή βάση. Δεν έχει αποφασίσει ο Ουζουνίδης για την παραμονή του.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Ο νεαρός στόπερ θα αποτελέσει μέρος της τετράδας των στόπερ της επόμενης σεζόν, αφού έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, δεν τίθεται θέμα ποιος θα είναι ο βασικός δεξιός μπακ και τη νέα σεζόν.

ΤΖΑΝΤΟΜΕΝΙΚΟ ΜΕΣΤΟ: Ο Ιταλός δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Σύνθετη υπόθεση. Με συγκεκριμένο αγωνιστικό «ταβάνι», αλλά φτηνός, γηγενής για την UEFA, παίζει σε πολλές θέσεις και χωρίς μουρμούρες. Μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και θα αποφασίσει ο Ουζουνίδης.

ΝΙΚΛΑΣ ΧΟΥΛΤ: Ο Σουηδός είναι πολύ καλός παίκτης, έχει επιρρεπής στους τραυματισμούς, αλλά προορίζεται για βασικός αριστερός μπακ.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ: Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2018, όμως ο Ουζουνίδης πρέπει να κρίνει εάν ο 22χρονος τον καλύπτει ως αναπληρωματικός του Χουλτ.

ΖΕΚΑ: Ο αρχηγός θα συνεχίσει στο ρόστερ, ειδικότερα μετά την απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Η πιο ακριβή μεταγραφή του Ιανουαρίου, δείχνει την αξία του και θα αποτελέσει μέρος του ελληνικού «κορμού» του Παναθηναϊκού.

ΡΟΜΠΙΝ ΛΟΥΝΤ: Ο Φινλανδός δίνει λύσεις σε πολλές θέσεις, κάνει πολλά σε ικανοποιητικό βαθμό και υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Βέβαια, εάν προκύψει πρόταση, θα εξεταστεί.

ΝΟΥΝΟ ΡΕΪΣ: Έχει κερδίσει την εκτίμηση του Ουζουνίδη και λογίζεται ως εναλλακτική λύση. Ωστόσο, έχει υψηλό συμβόλαιο για αναπληρωματικός και θα κάνει μία κουβέντα επ’ αυτού.

ΛΟΥΚΑΣ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο Αργεντινός είναι βασικός και η παρουσία του στο ρόστερ δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Έχει προσόντα, του λείπει η διάρκεια, αλλά έχει θέληση. Έχει μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

ΟΛΙΒΙΕ ΜΠΟΥΜΑΛ: Εάν ο Παναθηναϊκός δεχόταν μία πρόταση για την πώληση του, θα τη συζητούσε. Ο Καμερουνέζος δεν έχει ικανοποιήσει, ωστόσο ο Ουζουνίδης τον ξέρει και ίσως του δώσει ευκαιρία.

ΠΟΛ ΖΟΣΕ ΕΜΠΟΚΟΥ: Ο πιο ποιοτικός παίκτης του ρόστερ, είναι δανεικός από την Κιέβο και η παραμονή του κοστίζει ακριβά. Οι πιθανότητες να ανανεωθεί ο δανεισμός του είναι λίγες στην παρούσα φάση.

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ: Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και η ανανέωση του συμβολαίου του θα κριθεί από τις απαιτήσεις που θα προβάλλει. Εφόσον εμμείνει στις 500-600.000 ευρώ ετησίως, θα αποχωρήσει.

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης τον θέλουν, αυτός επιθυμεί να παραμείνει και το κόστος αγοράς του στα 150.000 ευρώ δεν κρίνεται απαγορευτικό.

ΓΚΙΓΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ: Είναι ο άγνωστος «Χ» στην εξίσωση. Ακόμα δεν έχει βοηθήσει και η παρουσία του ως το τέλος της σεζόν, θα κρίνει πολλά.

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ: Ο Σουηδός επέκτεινε το συμβόλαιο του έως το 2020 και θα μείνει. Έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του, επομένως το ενδιαφέρον μιας ομάδας είναι ανεξάρτητο από τον Παναθηναϊκό.

ΛΑΟΥΤΑΡΟ ΡΙΝΑΛΝΤΙ: Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται και θα καταβληθεί προσπάθεια να φύγει. Όμως, έχει υψηλές αποδοχές, δεν έχει καλό όνομα και δεν είναι εύκολο να δοθεί δανεικός ή να πουληθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ