Τα δεδομένα για τη διεξαγωγή του Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Το υπουργείο Εσωτερικών και η Περιφέρεια Αττικής έχουν προειδοποιήσει για πιθανή αναβολή του Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, μόνο σε περίπτωση ακραίων φαινομένων.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να επικρατήσουν στην Αθήνα τις επόμενες ώρες, ίσως επηρεάσουν τη διεξαγωγή του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει έκτακτο δελτίο για να προειδοποιήσει για τον καιρό και όπως είναι λογικό, οι αρμόδιοι φορείς βρίσκονται σε εγρήγορση.

Η Superleague έχει ενημερωθεί από το υφυπουργείο Αθλητισμού ότι το σαββατιάτικο (29/9) ματς στο "Σπύρος Λούης" θα αναβληθεί εάν το απαιτήσουν οι περιστάσεις, ενώ ανάλογη ενημέρωση έχουν λάβει και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ.

Βέβαια, η πιθανότητα αναβολής του παιχνιδιού δεν είναι τόσο μεγάλη, αφού η κινητοποίηση των κρατικών φορέων θεωρείται κατά κύριο λόγο προληπτική. Μετά τις τραγωδίες στο Μάτι και στη Μάνδρα, οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Εσωτερικών είναι πάρα πολύ προσεκτικοί για να αποφύγουν τα χειρότερα και επιθυμούν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο (29/9) στις 19:00. Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, οι αξιωματούχοι των εμπλεκόμενων υπηρεσιών θα εκτιμήσουν τις συνθήκες που επικρατούν και θα πάρουν τις σχετικές αποφάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η αναβολή δεν θεωρείται το πιο πιθανό σενάριο...

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS