ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συζήτηση και συμφωνία για τα οφειλόμενα στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΕΔΟ
Παναθηναϊκός ICON

Με ολιγόλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή καθώς οι πράσινοι συζητούσαν για την μη καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται.

Με μικρή καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η έναρξη της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (21/4) αφού πριν υπήρξε συζήτηση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού για την μη καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από μερικές εβδομάδες ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων, Νίκος Λυμπερόπουλος, είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πως θα υπάρξει καθυστέρηση στην δόση που πρέπει να πληρωθούν καθώς είχε δοθεί προτεραιότητα στην "μάχη" για την εξασφάλιση της άδειας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τους είχε προτείνει να λάβουν το 30% και το υπόλοιπο στο τέλος της σεζόν. Οι παίκτες δεν απάντησαν σ' αυτό, αλλά δεν δημιούργησαν και πρόβλημα καθώς είχαν μπροστά τους και τα ντέρμπι στα οποία έπρεπε να είναι συγκεντρωμένη όλη η ομάδα.

Την Παρασκευή το απόγευμα όμως, πριν ξεκινήσει η προπόνηση και με ορισμένους ξένους να κάνουν την αρχή, έγινε κουβέντα για το πότε θα μπουν τα οφειλόμενα και αν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση από πλευράς της διοίκησης των πράσινων. Οι αρχηγοί δεν είχαν ενημερωθεί για κάτι και οι παίκτες του Παναθηναϊκού συζητούσαν για 10 - 15 λεπτά το ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις τους.

ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 45%

Αμέσως μετά όλοι πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση και οι αρχηγοί συζήτησαν με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο. Οι παίκτες θέλησαν να λάβουν ενημέρωση ή διαβεβαίωση σχετικά με το τι θα γίνει.

Αυτός τους καθησύχασε και τους ενημέρωσε πως θα γίνουν πληρωμές στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας με τις πληροφορίες του Sport24.gr να αναφέρουν πως η καταβολή μεγάλου μέρους των χρημάτων που οφείλονται (45%) θα έχει μπει στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ