ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνθήματα εις βάρος του Αλαφούζου στην Λεωφόρο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αρκετά συνθήματα εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου ακούστηκαν στο "Απ. Νικολαΐδης" στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το κλίμα πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό με όσα είχαν προηγηθεί για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αυτό διαπιστώθηκε και στη διάρκεια της αναμέτρησης καθώς από το 7' και μετά οι οπαδοί των πράσινων που βρέθηκαν στη Λεωφόρο, κοντά στους 6.000, άρχιζαν να φωνάζουν συνθήματα εις βάρος του προέδρου του τριφυλλιού ζητώντας του να φύγει. Επίσης ακούστηκαν συνθήματα και κατά της ΠΑΕ.

Δεν τη γλίτωσαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη με τους φίλους του Παναθηναϊκού να βρίζουν και αυτούς.

Στο ημίχρονο του αγώνα κάποιοι φίλοι των πράσινων από τη Θύρα 13 έφυγαν και πήγαν προς τα αποδυτήρια για να συνομιλήσουν με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ζητώντας να δουν κάποιους εκπροσώπους της ΠΑΕ αλλά όταν ενημερώθηκαν πως δεν υπήρχε κανείς στο γήπεδο αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ