ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συντάσσουν το υπόμνημα στον Παναθηναϊκό

Συντάσσουν το υπόμνημα στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ολοκληρώνει τη σύνταξη του υπομνήματος και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι με όλα τα στοιχεία που θα παρουσιάσουν, θα αποδείξουν τη μικρή αντικειμενική τους ευθύνη για τα επεισόδια στο ντέρμπι.

Παράλληλα με το αγωνιστικό και το μεταγραφικό κομμάτι, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εργάζεται πυρετωδώς για την κατάθεση του γραπτού υπομνήματος στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η προθεσμία που έχει δοθεί για την υποβολή του λήγει την Τρίτη (17/3) στις 12:00 και στη διοίκηση σκοπεύουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο που έχουν στη διάθεση τους.

Με το υπόμνημα θα παρατεθούν όλα τα έγγραφα που ενισχύουν την υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού, όπως την παρουσίασε ο δικηγόρος, Γιάννης Κάρμης, στην εκδίκαση της προηγούμενη Τετάρτης (11/3).

Στην ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι έχουν αποδείξει με έγγραφα και ντοκουμέντα ότι έπραξαν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και εντός του πλαισίου που τους επιτρέπουν οι κανονισμοί, ώστε να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά την παρουσίαση των στοιχείων που έχουν στη διάθεση του, ακόμα και ο υπεύθυνος των μέτρων τάξης, ταξίαρχος Αρκουμάνης, αναγκάστηκε να αλλάξει την έκθεση του και να απαλείψει τις μολότοφ που είχε... οραματιστεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Όπως ισχυρίζεται η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, επιβάλλεται να ισχύσει η αρχή της αναλογικότητας και να επιβληθεί μικρότερη ποινή. Δηλαδή, το χρηματικό πρόστιμο και η επιστροφή των βαθμών.

Ο κύριος στόχος είναι να αποφύγουν την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών και να μπει ξανά ο Παναθηναϊκός στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την Τετάρτη (18/3) ή το αργότερο την Πέμπτη (19/3), ενώ πλην της αφαίρεσης 3 βαθμών, προέβλεπε πρόστιμο 100.000 ευρώ και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ