ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και τον Μότα

Συνεχίζονται τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και τον Μότα

Η ιταλική ιστοσελίδα gazzetta.it επιμένει ότι ο Μάρκο Μότα συνομιλεί με τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά υπάρχει ένας λόγος που ο Ιταλός κρίνεται ασύμφορος για τον Παναθηναϊκό.

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν επαφές με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, συμπεριλαμβανομένου του Ιταλού δεξιού μπακ, Μάρκο Μότα. Με την ίδια συχνότητα, όμως, τα ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Αντρέα Στραματσόνι έχει επικοινωνήσει με τον 29χρονο αμυντικό.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι ο Μότα έχει ένα βασικό μειονέκτημα, που καθιστά ασύμφορη τη μεταγραφή του. Ο Ιταλός έχει να επιδείξει 9 συμμετοχές τη σεζόν 2014-2015, ενώ δεν έχει ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν αποδεσμεύτηκε από τη Γουότφορντ. Συνεπώς, θα χρειαστεί ένα δίμηνο μέχρι να προσαρμοστεί και να επανέρθει σε φουλ ρυθμούς, τη στιγμή που δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.

Πάντως, η ιταλική ιστοσελίδα gazzetta.it επισημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής διατηρεί επικοινωνία με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος του έχει ζητήσει να περιμένει.

Διαβάστε επίσης

Οι διαψεύσεις ονομάτων και η προοπτική ενίσχυσης του Παναθηναϊκού

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ