ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζονται οι επαφές Παναθηναϊκού και Ρινάλντι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα περιμένει την απάντηση του Ρινάλντι μέχρι την εκδίκαση της προσφυγής του τη Δευτέρα 17/12. Δεν παίζει με Λαμία ο Ινσούα.

Η πιο δύσκολη εκκρεμότητα προς διευθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετίζεται με τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Η διοίκηση του Τριφυλλιού είχε προτείνει διακανονισμό στον Αργεντινό επιθετικό, για τις 720.000 ευρώ που διεκδικεί και είχε ζητήσει απάντηση μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Ο Ρινάλντι δεν απάντησε στην πρόταση της ΠΑΕ, όμως οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται. Είναι προφανές ότι ο 24χρονος στράικερ δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα προτεινόμενα, για αυτό και καθυστερεί να τοποθετήσει για τον συμβιβασμό. Επίσης, είναι γεγονός ότι η επικοινωνία μαζί του είναι δύσκολη μέχρι στιγμής, αφού διαμένει στο Μπουένος Άιρες, ενώ έχει περίεργη ιδιοσυγκρασία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να τελειώνουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ρινάλντι και έχουν θέσει ως ανεπίσημο όρο την εκδίκαση της προσφυγής του Αργεντινού τη Δευτέρα 17/12. Αν ο Ρινάλντι δεν έχει συμφωνήσει μέχρι τότε, η διοίκηση του Τριφυλλιού θα αφήσει την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ να αποφασίσει για την υπόθεση.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΜΙΑ Ο ΙΝΣΟΥΑ

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε ότι ο Εμμάνουελ Ινσούα δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, στη 17η αγωνιστική τηςSuperleague.OΑργεντινός αριστερός μπακ πρέπει να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, επειδή δέχτηκε τέταρτη κίτρινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ