Συνεχίζονται οι επαφές για τον Κουρμπέλη

Συνεχίζονται οι επαφές για τον Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός και η Σαμπντόρια έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο στις διαπραγματεύσεις για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και εκκρεμούν οι λεπτομέρειες.

Ολονύχτιες διαπραγματεύσεις διεξάγονταν μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σαμπντόρια για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι δύο ομάδες προσπαθούν να καταλήξουν σε συμφωνία και οι ενδείξεις δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί στη διάρκεια της Τρίτης (30/1).

Ακόμα, εκκρεμούν αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Ωστόσο, οι διαφορές δεν μοιάζουν ικανές να "χαλάσουν" τη μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποσπάσει περισσότερα από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που προσφέρει η Σαμπντόρια, ενώ ζητά μεγάλη προκαταβολή για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του.

Η Σαμπντόρια δεν έχει αποκτήσει άλλον ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο Κουρμπέλης θα αποτελέσει τη μοναδική προσθήκη της. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει κάθε αίτημα του Παναθηναϊκού και πλέον κάθε πλευρά παίζει με τον χρόνο. Άλλωστε, την Τετάρτη (31/1) ολοκληρώνεται ο Ιανουάριος και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.

Στο μεταξύ, ο Κουρμπέλης καλύπτεται με την προοπτική της Σαμπντόρια. Ο ποδοσφαιριστής είναι διστακτικός στο να φύγει τώρα από τον Παναθηναϊκό, αφού προτιμούσε να έχει μεγαλύτερη άνεση στην επιλογή του. Όμως, η Γένοβα φαντάζει καλός προορισμός και η "Σαμπ" έχει ιστορία και διακρίσεις στο Καμπιονάτο.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24