Συνεχίζει να ψάχνει ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζει να ψάχνει ταλέντα ο Παναθηναϊκός

Υπό την επίβλεψη των Τάκη Φύσσα και Θεόδωρου Ελευθεριάδη συνεχίζονται τα δοκιμαστικά των νεαρών ποδοσφαιριστών για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ έχει αυξηθεί η συνεργασία με τις Πράσινες Σχολές Ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται το ψάξιμο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για ταλέντα που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομών του τριφυλλιού τα επόμενα χρόνια. Οι πράσινοι εδώ και ένα μήνα έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Παιανία αλλά και στο Λιτόχωρο ενώ θα υπάρξουν επιπλέον δοκιμές σε Κρήτη (στο Ηράκλειο αυτό το Σαββατοκύριακο) αλλά και στην Κύπρο στις 10-11 Ιουνίου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δοκιμές γίνονται υπό την επίβλεψη του Τάκη Φύσσα, διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και του Θεόδωρου Ελευθεριάδη, τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας. Οι δυο τους είναι σε όλες τις δοκιμές, μιλούν στα παιδιά και αξιολογούν τους καλύτερους για να ενταχθούν τη νέα σεζόν στις ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Επίσης οι ιθύνοντες της ακαδημίας του Παναθηναϊκού έχουν αυξήσει τη συνεργασία τους με τις Πράσινες Σχολές Ποδοσφαίρου και προσδοκούν την ενδυνάμωση όλων των ομάδων των ηλικιακών κατηγοριών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας δοκιμή παικτών γεννηθέντων το 2002 και το 2003 υπό την επίβλεψη του διευθυντή της Ακαδημίας, Τάκη Φύσσα. Είχαν προηγηθεί οι δοκιμές στο Λιτόχωρο (8 Μαΐου) με παίκτες γεννηθέντες από το 2000 έως το 2005 και άλλα δοκιμαστικά σε Παιανία και Κορωπί για ηλικίες 13 και 14 ετών.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο η Ακαδημία του Παναθηναϊκού... μεταφέρεται στο Ηράκλειο της Κρήτης για δοκιμαστικά παιδιών από την πόλη και θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο 10-11 Ιουνίου το ταξίδι στη Λευκωσία της Κύπρου. Ενδιάμεσα θα γίνουν ακόμα δύο δοκιμαστικά στην Παιανία για γεννηθέντες το 2000, το 2001, το 2006, το 2007 και το 2008.

Επίσης η Ακαδημία του Παναθηναϊκού έχει αυξήσει τη συνεργασία της με τις Πράσινες Σχολές Ποδοσφαίρου και προσδοκά την ενδυνάμωση των ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών".photo credits: www.pao.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τσεκάρουν ταλέντα στη Κύπρο οι Φύσσας, Ελευθεριάδης

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24