Συνεργασία και όχι ανάμειξη θέλει η Demo

Εκπρόσωποι της φαρμακοβιομηχανίας Demo SA επισκέφτηκαν το "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά η εταιρία δεν προτίθεται να συνάψει χορηγία ή να εμπλακεί μετοχικά στον Παναθηναϊκό.

Συνεργασία και όχι ανάμειξη επιθυμεί να έχει στον Παναθηναϊκό η μεγάλη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, Demo SA. Σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έδωσαν από την ΠΑΕ, οι εκπρόσωποι της εταιρίας ξεναγήθηκαν στους χώρους του "Απόστολος Νικολαΐδης" την Πέμπτη (2/11), ώστε να διαπιστώσουν τις δυνατότητες για ορισμένες παρουσιάσεις.

Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ο φαρμακοβιομήχανος, Σταύρος Δέμος ή ο γιος του Δημήτρης (φώτο στο κέντρο), θα έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή στη μετοχική σύνθεση του Τριφυλλιού. Επίσης, στην παρούσα φάση δεν συζητείται ούτε η σύναψη χορηγίας με τη φαρμακευτική εταιρία, που θα ήταν σημαντική για την ομάδα ποδοσφαίρου.

Είναι λογικό σε μία τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο, η σύνδεση με ένα τόσο γνωστό επιχειρηματικό brand name να προκαλεί ελπίδες στους φίλους του Παναθηναϊκού, όμως προς το παρόν δεν φαίνεται να υφίσταται κάτι περισσότερο. Τα υπόλοιπα θα φανούν στη διάρκεια του Νοεμβρίου.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24