ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνέντευξη Τύπου από τον Αλαφούζο

Συνέντευξη Τύπου από τον Αλαφούζο
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τον Παναθηναϊκό ενημέρωσαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε γνωστή την πρόθεση του να τοποθετηθεί δημοσίως για τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό και το απόγευμα της Τρίτης (1/3) ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από τον Παναθηναϊκό. Από τη διοίκηση ενημέρωσαν ότι ο πρόεδρος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (2/3) στις 12:30, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι.

Όσο για το θέμα της συνέντευξης Τύπου, προσδιορίστηκε ότι θα αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλη ζητήματα που ο Αλαφούζος θα θεωρήσει επουσιώδη.

Ο Αλαφούζος κρίνει ότι πρέπει να σχολιάσει την επικαιρότητα, την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας. Κυρίως, όμως, επιθυμεί να προστατεύσει τις επιλογές του και φυσικά, τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος αμφισβητείται παρότι δεν έχει συμπληρώσει τέσσερις μήνες παρουσίας στην Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ