ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεδρίαση με παραιτήσεις στη Συμμαχία

Συνεδρίαση με παραιτήσεις στη Συμμαχία
EUROKINISSI

Το ΔΣ της Συμμαχίας συνεδριάζει προκειμένου να δρομολογήσει εξελίξεις που θα επηρεάσουν και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων πλησιάζει και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αγωνιστικό σκέλος, όμως μεσολαβεί μία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Την Πέμπτη (26/10) θα συνεδριάσουν τα πέντε εναπομείναντα μέλη, προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις στο σωματείο λαϊκής βάσης.

Ο πρόεδρος, Σπύρος Βλάχος και ο Δημήτρης Σαραβάκος, με την ιδιότητα του μέλους, αναμένεται να παραιτηθούν και εκ του καταστατικού, θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Φυσικά, αυτό θα γίνει με ομαλό τρόπο και μέσω της διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να προκύψει ένα σχήμα που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς, η Συμμαχία είχε μικρή αποδοχή μεταξύ των οπαδών, ωστόσο αυτή τη στιγμή παραμένει ένας οργανισμός που μπορεί να δώσει λύσεις. Όχι μόνιμες, αλλά προσωρινές, που θα συμβάλλουν στη βιωσιμότητα της ΠΑΕ και στην αποφυγή της χρεωκοπίας. Για αυτό, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να συγκροτηθεί μία διοίκηση που θα έχει κύρος και θα απευθυνθεί στους οπαδούς του "Τριφυλλιού" για να πετύχει τη συνδρομή τους.

Ακόμα δεν έχουν προκύψει θετικές απαντήσεις, αλλά μέχρι τη Γενική Συνέλευση υπάρχει χρόνος. Οι επαφές της ΠΑΕ και του προέδρου, Βασίλη Κωνσταντίνου θα συνεχιστούν με την προσδοκία να βρουν ανταπόκριση από παλαίμαχους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ