Συνεδρίαση με παραιτήσεις στη Συμμαχία

Συνεδρίαση με παραιτήσεις στη Συμμαχία

Το ΔΣ της Συμμαχίας συνεδριάζει προκειμένου να δρομολογήσει εξελίξεις που θα επηρεάσουν και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων πλησιάζει και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αγωνιστικό σκέλος, όμως μεσολαβεί μία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Την Πέμπτη (26/10) θα συνεδριάσουν τα πέντε εναπομείναντα μέλη, προκειμένου να δρομολογήσουν τις εξελίξεις στο σωματείο λαϊκής βάσης.

Ο πρόεδρος, Σπύρος Βλάχος και ο Δημήτρης Σαραβάκος, με την ιδιότητα του μέλους, αναμένεται να παραιτηθούν και εκ του καταστατικού, θα προκηρυχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Φυσικά, αυτό θα γίνει με ομαλό τρόπο και μέσω της διαδικασίας της Γενικής Συνέλευσης, ώστε να προκύψει ένα σχήμα που θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Ασφαλώς, η Συμμαχία είχε μικρή αποδοχή μεταξύ των οπαδών, ωστόσο αυτή τη στιγμή παραμένει ένας οργανισμός που μπορεί να δώσει λύσεις. Όχι μόνιμες, αλλά προσωρινές, που θα συμβάλλουν στη βιωσιμότητα της ΠΑΕ και στην αποφυγή της χρεωκοπίας. Για αυτό, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να συγκροτηθεί μία διοίκηση που θα έχει κύρος και θα απευθυνθεί στους οπαδούς του "Τριφυλλιού" για να πετύχει τη συνδρομή τους.

Ακόμα δεν έχουν προκύψει θετικές απαντήσεις, αλλά μέχρι τη Γενική Συνέλευση υπάρχει χρόνος. Οι επαφές της ΠΑΕ και του προέδρου, Βασίλη Κωνσταντίνου θα συνεχιστούν με την προσδοκία να βρουν ανταπόκριση από παλαίμαχους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 απολαυστικές χαμένες ευκαιρίες προ κενής εστίας

Μια ποδοσφαιρική ανθολογία των φάσεων που απλά δεν χάνονται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24