ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συναντήθηκαν οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης

Συναντήθηκαν οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ανακεφαλαίωσαν από κοντά την υλοποίηση του αγωνιστικού σχεδιασμού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (7/6) ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και να συζητήσουν για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Η συνάντηση δεν έβγαλε... ειδήσεις, αφού οι δύο άνδρες επικοινωνούν καθημερινά και συνεννοούνται για τις επαφές που εξελίσσονται για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις.

Ωστόσο, από τη στιγμή που αυτή την εποχή δεν υπάρχει η ημερήσια παρουσία στο "Γεώργιος Καλαφάτης", κάθε λίγες μέρες ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής τα λένε από κοντά.

Είναι προφανές ότι η επιδίωξη του Λυμπερόπουλου είναι να επισπεύσει την κάλυψη των βασικών κενών και να φέρει αποτελέσματα στις αποδεσμεύσεις, όμως τα οικονομικά τον εμποδίσουν να πετύχει.

Σίγουρα, ο Ουζουνίδης θα ήθελε μεγαλύτερη ταχύτητα στην κάλυψη όσων έχει ζητήσει, αλλά γνωρίζει τις συνθήκες που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό.

Όσο για την επικείμενη σύσκεψη των δύο ανδρών με τον Γιάννη Αλαφούζο, αυτή δεν πρόκειται να μεταβάλλει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Ο μεγαλομέτοχος έχει δώσει τις κατευθύνσεις και απλώς έχει συμφωνηθεί οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης να τον ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ