ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση του Τσάβες με τον προπονητή της Εστουντιάντες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
Τσάβες EUROKINISSI

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, o προπονητής της Εστουντιάντες συναντήθηκε με τον Αντρές Τσάβες και μίλησαν για τη μεταγραφή του "κομαντάντε".

Ουσιαστικά, ο Αντρές Τσάβες αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, αφού εδώ και δύο μήνες έχει επιστρέψει στο Μπουένος Άιρες. Όμως, τυπικά η σχέση των δύο πλευρών δεν έχει διακοπεί, αφού δεν έχουν υπογράψει τη λύση του συμβολαίου τους.

Ο ατζέντης του Τσάβες, Φερνάντο Ιντάλγκο, έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Αργεντινή, που ασχολούνται με τον "κομαντάντε". Ωστόσο, αυτή που έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον είναι η Εστουντιάντες. Σε τέτοιον βαθμό, που πραγματοποιήθηκε μία κίνηση που δείχνει τη σοβαρότητα της υπόθεσης!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο προπονητής της Εστουντιάντες, Λούκας Μπερνάρντι, συναντήθηκε με τον Τσάβες και συζήτησαν την προοπτική να συνεργαστούν. Ο 26χρονος στράικερ είναι η πρώτη επιλογή του Μπερνάρντι, ο οποίος ήθελε να διαπιστώσει τις διαθέσεις του ποδοσφαιριστή. Ο Τσάβες εξέφρασε την επιθυμία να παίξει στην Εστουντιάντες και εξήγησε τους λόγους που έφυγε πρόωρα από την Αθήνα, καθησυχάζοντας τον συνομιλητή του.

Βέβαια, το πρόβλημα εντοπίζεται στη δέσμευση του Τσάβες με τον Παναθηναϊκό. Η Εστουντιάντες δεν έχει διευκρινίσει εάν προτίθεται να πληρώσει για τη μεταγραφή ή εάν θα περιμένει τον ποδοσφαιριστή να εξασφαλίσει την ελευθερία του. Το σίγουρο είναι ότι ο Μπερνάρντι ψάχνει έναν βασικό επιθετικό και τον θέλει το συντομότερο δυνατό, εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Άρα, ο Τσάβες επιβάλλεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση του άμεσα…

Η Εστουντιάντες δεν είναι μόνη στη διεκδίκηση του Τσάβες. Η Μπελγράνο και η Νασιονάλ Μοντεβιδέο συζητούν με τον ατζέντη του, όμως το ζητούμενο είναι η απελευθέρωση του αριστεροπόδαρου κυνηγού από τον Παναθηναϊκό. Στο μεταξύ, η Μπόκα Τζούνιορς και η Μπάνφιλντ εντείνουν τις ενέργειες τους στη FIFA, για να πιέσουν για τα οφειλόμενα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ